Κάλεσμα Επιτροπής Κατοίκων Επαρχίας Σάμης, σε συγκέντρωση, για τα προβλήματα του Κ.Υ. Σάμης

Κάλεσμα Επιτροπής Κατοίκων Επαρχίας Σάμης, σε συγκέντρωση, για τα προβλήματα του Κ.Υ. Σάμης.
Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Υγείας στο νομό μας, που αφορούν και τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου Υγείς ( Κ.Υ. ) Σάμης,καλούμε τους κατοίκους της επαρχίας Σάμης την Τρίτη. ωρα 7:30 μ.μ. στο χώρο του Κ.Υ.
Θα γίνει ενημέρωση για την απόφαση της 6ης ΥΠΕ, μετακίνησης δύο γιατρών προς το Ματζαβινάτειο, θα συζητηθούν επίσης,η έλειψη προσωπικού του Κ.Υ., το σοβαρό πρόβλημα της υπολειτουργίας του ΕΚΑΒ και η γενικότερη κατάσταση της δημόσιας υγείας στην Κεφαλονιά.
Θεωρώντας πως η Υγεία είναι Δημόσιο και αδιαπραγμάτευτο αγαθό, κρίνουμε πως η μαζική συμμετοχή των κατοίκων της επαρχίας Σάμης, κρίνεται απαραίτητη.

Επιτροπή Κατοίκων Επαρχίας Σάμης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις