Σημαντικές παρεμβάσεις στο Επιστημονικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά

Με σημαντικές επιστημονικές παρεμβάσεις για την ανάπτυξη του Νομού μας εξελίσσεται αυτή τη στιγμή το θεματικό Συνέδριο που διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία στην Κεφαλονιά.

Το λόγο έχουν λάβει μέχρι τώρα ο δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Γιώργος Κοκόλης, ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Μεσσάρης, Δρ. Σπύρος Θεοτοκάτος, ο δικηγόρος Μπάκης Λυκούδης, ο επιχειρηματίας και επιστήμονας Γρηγόρης Σταμούλης κ.ά.

Το παρών έχουν δώσει σημαντικές μορφές της επιχειρηματικότητας στο νησί, όπως ο εφοπλιστής ξενοδόχος Μάκης Στρίντζης, ο επικοινωνιολόγος και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Παπαδάτος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σπύρος Γασπαρινάτος, ο τουριστικός πράκτορας Γιώργος Γεροντάκης, το παρών έδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος,  εκπρόσωποι φορέων όπως ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Παναγής Καππάτος, ο πρώην νομίατρος Γιώργος Κουρής κ.ά.

Σε πολιτικό επίπεδο το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κεκάτος, ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Σπυρονικόλας Σολωμός, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Αλέξης Μοσχονάς, ο Αντιπρόεδρος της ΕΔΑΚΙ ΟΤΑ ΑΕ. Παναγής Βανδώρος, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος, η πρώην Περιφερειακή Σύμβουλος Ειρήνη Στεφάτου καθώς και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Επίσης παρόντα ήταν σημαντικά στελέχη όπως ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης, ο καθηγητής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Νίκος Αραβαντινός Ζαφείρης, ο πρόεδρος της τοπικής Ληξουρίου Σωτήρης Σούλτης, το μέλος της ΝΟΔΕ Σπύρος Λουκάκης, το στέλεχος της Παλικής, Λάκης Δελλαπόρτας από το Ληξούρι, το μέλος της τοπικής Αργοστολίου και καθηγητής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Ματθαίος Κακούρης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Ελειού-Πρόννων Ηλίας Παπαδάτος, ο Πρόεδρος της τοπικής Αργοστολίου Σπύρος Μελισσαράτος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠ Αντώνης Γεωργόπουλος, ο επιχειρηματίας Μάκης Κεκάτος και πολλοί άλλοι εκλεχτοί καλεσμένοι.

Το κλίμα του συνεδρίου ήταν εξαιρετικά καλό και παρότι το αντίκειμενό του ήταν αυστηρά επιστημονικό και θεματικό εν τούτοις υπήρξαν και πολιτικές διεργασίες μεταξύ των στελεχών. Το συνέδριο συντόνισαν οι Βουλευτές Βασίλης Οικονόμου, Μάνος Κόνσολας, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Γιώργος Στύλιος ενώ το ντεμπούτο της έκανε η νέα Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις