Ανδρέας Κολαΐτης: Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι !

Γράφει ο Ανδρέας Κολαΐτης (Τεχνολόγος Εφαρμογών Τουρισμού)  
 
Ξεφυλλίζοντας το μηνιαίο περιοδικό  “Ασφαλιστική αγορά” (τεύχος μηνός Απριλίου ’18) που ειδικεύεται στον “πυλώνα” της ιδιωτικής ασφαλίσης, στην τελευταία σελίδα  “έπεσα” πάνω σ’ ένα άκρως λακωνικό και συνάμα αλληγορικό σχόλιο* του εκ Κεφαλληνίας ορμώμενου εκδότη (του) Δημήτρη Ρουχωτά.
 
Το θέμα που πραγματεύεται είναι ο τρόπος επιλογής συνεργατών εκ μέρους των πολιτικών μας ταγών και ειδικότερα του τωρινού “ενοίκου” στο Μέγαρο Μαξίμου και το πως τούτων των αξιωματούχων οι εισηγήσεις και γνώμες προς τον Πρωθυπουργό της χώρας έχουν την φυσική τους “αντανάκλαση” στην αντιμετώπιση και στο χειρισμό των θεμάτων που καλείται ο ίδιος να “καταπιαστεί” !
 
 
*
Το αλληγορικό της ιστορίας “κρύβεται” μέσα από την καταπληκτική στιχομυθία που ‘ναι παρμένη από το βιβλίο με τίτλο: “Ληξουριώτικα , ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ” του Κεφαλλήνιου ιατρού / συγγραφέα Μπάμπη Κοντογιαννάτου. 
 
 
Πηγές:
 
1)
 
2)Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις