Η Παράταση για τις υποψηφιότητες αφορά σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Κεφαλονιά

Η Παράταση για τις υποψηφιότητες αφορά σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Κεφαλονιά

Προς ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ και ιδιαιτέρως εκείνων που προσπαθούν να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως η ανακοίνωση της ΝΕΦΕ για την παράταση της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων ισχύει για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο για την Κεφαλονιά. Εξάλλου αυτό ορίζεται από την ΚΕΦΕ με εγκύκλιο που αποστέλλεται στις κατά τόπους ΝΕΦΕ.

Επίσης, η παράταση δεν αφορά στη ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης, όπως στρεβλά γράφτηκε, αλλά σε δύο Τοπικές που αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις υποψηφιότητες, εκείνες της Τοπικής του Αργοστολίου και της Τοπικής Ελειού Πρόννων.

Τα περί παρασκηνίων, προφανώς και βρίσκονται στη φαντασία όσων τα διαδίδουν.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας πως με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη σύσταση της Τοπικής της Ιθάκης μετά από πολλά χρόνια.

ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις