Αντώνης Κατσιγιάννης: Είναι εκπληκτικό πόσο μίσος και ιδιοτέλεια μπορεί να κρύβουν μέσα τους κάποιοι άνθρωποι….

Εάν κάποιος από την Κεφαλονιά ή την Ιθάκη, έμενε μόνιμα στο εξωτερικό και ήταν κυριολεκτικά αποκομμένος από τα τοπικά δρώμενα, και ξαφνικά έβλεπε στο διαδίκτυο τοπικά sites, θα του δημιουργούνταν η εντύπωση ότι τη διακυβέρνηση της χώρας την ασκούσε η ΝΔ.

Τούτο γιατί ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυριολεκτικά διαλύσει την ελληνική κοινωνία, κάποιοι πεμπτοφαλαγγίτες της ΝΔ τοπικά, επιμένουν να βυσσοδομούν μέσω ανυπόγραφων άρθρων σε τοπικές ιστοσελίδες εναντίον της νέας νομαρχιακής….ενώ γύρω μας όλα χειροτερεύουν.

Πραγματικά είναι εκπληκτικό (με την αρνητική χροιά της λέξης), πόσο μίσος και ιδιοτέλεια μπορεί να κρύβουν μέσα τους κάποιοι άνθρωποι….

Λάσπη…το όπλο του ανεπαρκή.

Αντώνης Κατσιγιάννης

Απερχόμενος Πρόεδρος ΝΟΔΕ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις