Το 1ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου καθάρισε την Γέφυρα De Bosset στα πλαίσια του “Let’s do it Greece 2018”

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, συμμετείχε την Κυριακή 29 Απριλίου, για άλλη μια χρονιά, στην Πανελλαδική Εθελοντική Δράση Lets do it Greece 2018” καθαρίζοντας τη Γέφυρα De Bosset και τα αλσύλλια στην είσοδό της από την περιοχή του Δραπάνου. Η Δράση έγινε σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Ευαγγελία Σκιαδαρέση, τον Δήμο Κεφαλονιάς και το 1ο ΓΕΛ Αργοστολίου.

Αρχικά το προσωπικό του Φορέα ενημέρωσε τους εθελοντές για τον υγρότοπο του Κουτάβου και την σημασία του. Μέσω αυτής της δράσης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τον όγκο των απορριμμάτων που ρυπαίνουν τόσο τη στεριά, όσο και τη θάλασσα, αφού μόνο από την περιοχή του αλσύλλιου συγκεντρώθηκαν πάνω από 15 ελαστικά αυτοκινήτων και πολλές σακούλες με άλλα απορρίμματα.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Sanitas” καθώς και το Δήμο Κεφαλονιάς για τη ευγενική χορηγία των υλικών μέσων για την πραγματοποίηση της συλλογής των απορριμμάτων για την υλοποίησης της δράσης.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. και το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις