Γιάννα Κουλουμπή: «Δεν έχω να χωρίσω τίποτε με κανέναν-Όσοι θέλουν να προσφέρουν στο κόμμα είναι ευπρόσδεκτοι

Στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε σήμερα η νέα-πλέον-Πρόεδρος της ΝΟΔΕ στην τοπική ΝΔ Γιάννα Κουλουμπή. Η Γ. Κουλουμπή είπε ότι πλέον μετά και τις εξελίξεις με την παραίτηση της Τζ. Γρουζή δεν θα διεξαχθούν εκλογές και σε λίγες μέρες θα γίνει η ανακήρυξή της.

Υπογράμμισε ότι δεν συμμετείχε σε καμία «μυστική» συζήτηση και η κάθοδός της ήλθε μετά από συζήτηση και παρακίνηση από 4-5 φίλους της στη Νέα Δημοκρατία και πολύ κοντά ηλικιακά.

Επεσήμανε ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτε με κανέναν στο κόμμα, δεν έχει τσακωθεί ποτέ με κανέναν και δήλωσε ότι είναι ευπρόσδεκτοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στην τοπική ΝΔ.

Είπε ότι δεν της αρέσουν οι «υπόγειες διαδρομές» και τα «συμφωνηθέντα» και όταν αποφάσισε να κατέβει δεν ενημέρωσε κανέναν. Σε μία εκλογική αναμέτρηση πρέπει να βλέπουμε τον αντίπαλο και να ξέρουμε πότε θα πρέπει να μαχόμαστε και πότε θα πρέπει να κάνουμε πίσω.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις