ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς: Θα έχουμε άψογη συνεργασία με τα νέα μέλη της ΝΟΔΕ

Ένας χρόνος έχει περάσει από την εκλογή του νέου προεδρείου στην ΟΝΝΕΔ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης. Στο χρόνο αυτό έχουμε κάνει αρκετά. Σε πρώτη φάση, οργανώσαμε τις δομές μας με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής με τη συμμετοχή κλιμακίου της κεντρικής διοίκησης της ΟΝΝΕΔ αλλά και τη δημιουργία της ΜΑΚΙ με αρκετά αξιόλογα και δραστήρια μέλη. Επίσης, συμμετείχαμε στις κεντρικές δράσεις της οργάνωσης, όπως η πρόσφατη αιμοδοσία όπου πολλοί νέοι συνέβαλαν ανιδιοτελώς καθιστώντας τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανέλπιστα και άκρως επιτυχημένη.

Δε σταματάμε όμως εδώ, ούτε εφησυχάζουμε! Αναμένουμε τα νέα μέλη της ΝΟΔΕ να αναλάβουν τα καθήκοντά τους και είμαστε σίγουροι ότι, έχοντας μια άψογη συνεργασία και μέσω διαφόρων δράσεων, θα συμβάλουμε κι εμείς να δραστηριοποιηθούν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας και κυρίως οι νέοι. Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για μια καλύτερη Κεφαλλονιά και Ιθάκη. Είμαστε όμως έτοιμοι και για τον αγώνα για τη μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος, με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης
Κική Κακουράτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις