ΝΟΑ: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της αείμνηστης Γεωργίας Φαμπιάτου

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, οι προπονητές και όλοι οι αθλητές μας διαβιβάζουμε προς την οικογένεια της αείμνηστης Γεωργίας Φαμπιάτου θερμά συλλυπητήρια.

Η Γεωργία υπήρξε για μακράν χρονική περίοδο γενική γραμματέας του Ν.Ο.Α. με κατανόηση και αγάπη. Μαζί μοιραστήκαμε δύσκολες και ευχάριστες στιγμές του Ομίλου όπου καταφέραμε χάρη των διοικητικών γνώσεων και εμπειρίας που είχε να αντιμετωπίσουμε την κακοήθεια και συκοφαντία προς εμάς.

Ζήσαμε στιγμές γεμάτες πρόοδο και ικανοποιήσεων για το έργο μας. Η βοήθειά της σε όποιον τομέα είχαμε ανάγκη ήταν σημαντική αποδοτική και παραδειγματική.

Υπήρξε πρωτοστάτης σε οποιαδήποτε κινητοποίηση του Ομίλου μας για διεκδίκηση υποδομών και συγκεκριμένα στη μεγάλη πορεία μας στην Αθήνα προς την Βουλή των Ελλήνων ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ.

Θα σε θυμόμαστε πάντα αγαπημένη μας Γεωργία.

Καλό σου ταξίδι

Οι φίλοι σου..

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Λ. Νιφοράτος Α. Μωραιτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις