Θεατρικό Εργαστήρι της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ: Η κωμωδία “Οι Ηλίθιοι” στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”

«ΟΙ Ηλίθιοι» του ΝΗΛ ΣΑΙΜΟΝ   στο Θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο και ώρα 21:00, μια Υπέροχη κωμωδία κατάλληλη για όλους από την Ομάδα των Ενηλίκων του Θεατρικού Εργαστηρίου της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ.

«ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ»

 Ένα μικρό χωριό της Ουκρανίας..

Μια κατάρα ικανή να καταδικάσει ένα χωριό σε 200 χρόνια ηλιθιότητας..

Ένας νέος  και πολλά υποσχόμενος δάσκαλος..

Μια όμορφη  αλλά… χαζή νεαρά..

Αρκούν 24 ώρες για να σπάσει μια κατάρα;

Υπάρχουν κατάρες  ή είναι όλα κουταμάρες;

Τελικά πόσο μας κάνουν δυο δωδεκάδες πρόβατα;

Ποιος ο σκοπός της υπάρξεως του ανθρώπου;

Και… όλα βαίνουν καλώς;

Εκείνος, που του είπαν πως είναι ηλίθιος, κραυγάζει την ηλιθιότητά του ως αποτέλεσμα της συγκατάβασης και της σκυμμενολαγνείας του… είναι ποιο ηλίθιος από κάποιον που έχει έλλειψη εξυπνάδας. Ένας όχλος από Ηλίθιους στην ζωή μας που μπορεί να έχουν και πανεπιστημιακά διπλώματα, διδάσκουν, η γιατρεύουν ασθενείς και αδυνάτους. Οι «γεννημένοι ηλίθιοι, δεν έχουν τίποτε να περιμένουν απ’ αυτούς!
Η Ηλιθιότητα τελικά, είναι η μηδενική μας αντίσταση και η απόλυτη συμπόρευσή μας με την κατευθυνόμενη, ρέουσα «ομαλότητα» που μας επιβάλουν.

Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη 

Στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει, για όσους επιθυμούν, κυτίο οικονομικής βοήθειας για συμπολίτισσά μας, νέα Μητέρα, που θα υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση.  

Το τρέιλερ της παράστασης:

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις