Ημερίδα με θέμα: Το σπάνιο μουσικό όργανο Λύρα-Κιθάρα του σατιρικού ποιητή και μουσικού Γεωργίου Μολφέτα (1871-1916)

Το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, θα πραγματοποιήσει Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: Το σπάνιο μουσικό όργανο Λύρα-Κιθάρα του σατιρικού ποιητή και μουσικού Γεωργίου Μολφέτα (1871-1916). Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα ηχήσει έπειτα από 100 και πλέον χρόνια σιωπής, ο ήχος της Λύρας –Κιθάρας του Γ. Μολφέτα.

 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως τίτλο την τελευταία πρόταση του παραπάνω κειμένου. Ειδικότερα: Θα ηχήσει ξανά την Κυριακή, έπειτα από 100 και πλέον χρόνια σιωπής, ο ήχος της Λύρας –Κιθάρας του Γ. Μολφέτα.

Επειδή πρόκειται για μια σημαντική συμβολή στην ιστορία του μουσικού πολιτισμού του νησιού μας, Σας παρακαλούμαι να καλύψετε την Ημερίδα, δείχνοντας την συμπαράστασή σας στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματός μας.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Ν. Μπούκας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις