Κόντρα στην Απολλωνιάδα στην Πάτρα ο ΑΣΚ Δυο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Α’ ΕΣΚΑ-Η

Δυο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου και ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 29 Απριλίου στις 14.00 στο κλειστό του Απόλλωνα την Απολλωνιάδα.

Ο ΑΣΚ θέλει να κλείσει την κανονική περίοδο με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε είναι μαθηματικά εξασφαλισμένο ότι ο ΑΣΚ θα μπει με το καλύτερο ρεκόρ της κανονικής περιόδου που του εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας καθ΄ όλη την διάρκεια των πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί αναλόγως με τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει το ρεκόρ, καθώς οι ομάδες «κουβαλούν» τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου στα πλέι οφ.

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε το πρωτάθλημα των αρχάριων – προμίνι στο 5ο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Τουρνουά του ΑΣΚ.

Παρακάτω τα αποτελέσματα
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις