Υποψήφια για την ΝΟΔΕ η Γιάννα Κουλουμπή

Η Γιάννα Κουλουμπή θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά την Τζόγια Γρουζή, μία ακόμη γυναίκα υποψήφια για την θέση της προέδρου της ΝΟΔΕ.

Η ίδια πιστεύει ότι μπορεί να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει μακρόχρονη συμμετοχή στα κοινά της παράταξης ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση του 2012.

Είναι δημοσιογράφος και φιλόλογος, είναι σήμερα υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού στην ΝΟΔΕ, και μέλος στην Τοπική Αργοστολίου.

Η ίδια δήλωσε στα Κεφαλονίτικα Νέα ότι της προτάθηκε από φίλους της να θέσει υποψηφιότητα και ότι «σίγουρα ενδιαφέρεται», σημειώνοντας ότι θα πάρει την τελική της απόφαση μέχρι την Παρασκευή που  θα πρέπει να κατατεθεί η υποψηφιότητα.

Πηγή: kefalonitikanea.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις