Θ. Γαλιατσάτος: Ο Π. Δρακουλόγκωνας θα είναι υποψήφιος μαζί μας

Τη βεβαιότητα ότι ο Παναγής Δρακουλόγκωνας θα συμμετέχει στον συνδυασμό της ΑΝ.Α.Σ.Α. στις περιφερειακές εκλογές εξέφρασε ο περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο και τον Ionian Galaxy, είπε ότι νυν αντιπεριφερειάρχης θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Πάντως, σημείωσε ότι μένει να δημοσιευτεί το νέο νομοσχέδιο που φέρνει του υπουργείο για την αυτοδιοίκηση και να διευκρινιστεί το χωροταξικό αλλά και ο τρόπος που θα εκλέγονται οι αντιπεριφερειάρχες προκειμένου χαραχτεί η τελική στρατηγική της ΑΝ.Α.Σ.Α.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα ΝέαΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις