Ο Παύλος Παπαδάτος στον Άγιο Γεώργιο στα Δαυγάτα

Σήμερα γιορτάζει ο Αϊ Γιώργης.

Σήμερα γιορτάζουν τα Δαυγάτα το Χωριό του Παύλου Παπαδάτου

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Γεωργίες και όλους τους Γιώργηδες

Χθες βράδυ, ο Παύλος Παπαδάτος παραβρέθηκε στον εσπερινό, που χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο χωριό του, στα Δαυγάτα. Παρόντες ήταν η βουλευτής κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου καθώς και ο αντιδήμαρχος κος Σπύρος Ματιάτος.

Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Δαυγάτα κτίστηκε το 1881 και φιλοτεχνήθηκε εξ ολοκλήρου από τον κορυφαίο αγιογράφο Γεράσιμο Ματσούκη που πολλοί ειδικοί τον θεωρούν ακόμη καλύτερο και από τον δάσκαλό του Στέφανο Τζαγκαρόλα.

Χρόνια Πολλά είχαμε να δούμε τόσους προσκυνητές και να απολαύσουμε τις ωραιότερες χορωδίες που διαθέτει η Κεφαλονιά με μαέστρο τον Βασίλη Καλογηρά. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους επιτρόπους της εκκλησίας που την διατηρούν σε άψογη κατάσταση, αλλά και γενικά για την οργάνωση όλου του τελετουργικού.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις