14 συλλήψεις στην Κεφαλονιά για διάφορα αδικήματα

Διαδοχικοί αστυνομικοί έλεγχοι για την πρόληψη της παραβατικότητας στα Ιόνια Νησιά

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα και είχαν ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν συνολικά (50) συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Βεβαιώθηκαν επιπλέον (193) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (27) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Εκτεταμένοι έλεγχοι των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο για την πρόληψη της παραβατικότητας, στα νησιά του Ιονίου.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν από την Παρασκευή (20-04-2018) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο (21-04-2018), διαδοχικούς ελέγχους για την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται, με κλοπές και διαρρήξεις, την οδική ασφάλεια, την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι έλεγχοι είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά (50) άτομα, (39 ημεδαποί και 11 αλλοδαποί), να ελεγχθούν (558) οχήματα και (668) άτομα και να βεβαιωθούν (193) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και (27) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, στη Ζάκυνθο πραγματοποιήθηκαν συνολικά (16) συλλήψεις, στην Κεφαλονιά (14) συλλήψεις, στην Κέρκυρα (13) συλλήψεις και στην Λευκάδα (7).

Ενδεικτικά από τις συλλήψεις ξεχωρίζουν:

  • (4) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

  • (6) για παραεμπόριο

  • (15) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως

  • (3) για ηχορύπανση

Επιπλέον κατά την διάρκεια των ελέγχων πρόληψης επικίνδυνων οδηγικών ενεργειών βεβαιώθηκαν συνολικά (193) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας από τις οποίες ενδεικτικά ξεχωρίζουν:

  • (15) για μέθη

  • (13) για ταχύτητα

  • (10) για ζώνη ασφαλείας

  • (8) για προστατευτικό κράνος

  • (4) για ανασφάλιστα οχήματα

  • (4) για ΚΤΕΟ

Τέλος βεβαιώθηκαν ακόμη (27) παραβάσεις που σχετίζονται με την λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφορούσαν την στέρηση βιβλιαρίων υγείας, ηχορύπανση και την στέρηση άδειας λειτουργίας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις