ΑΣΚ: Μάχη κόντρα στην Ολυμπιάδα στο εξ’ αναβολής της 23ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑ-Η

O Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά επιστρέφει στην δράση, με το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑ-Η!

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 22 Απριλίου στις 14.00 στο κλειστό της Ολυμπιάδας την τοπική ομάδα, στο παιχνίδι που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας των προβλημάτων στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω της κακοκαιρίας.

Ο ΑΣΚ στους τρεις αγώνες που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, θέλει να «ζεσταθεί» εν όψει της συμμετοχής του στα πλέι οφ. Ο ΑΣΚ ο,τι και να γίνει από εδώ και πέρα, θα τερματίσει πρώτος στην κανονική περίοδο και θα μπει από τον δεύτερο γύρο των πλει οφ της κατηγορίας.

Τα ΜΙΝΙ θα ταξιδέψουν την Κυριακή 22 Απριλίου στην Πάτρα, όπου στις 15.00 θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα, για την 6η αγωνιστική του τουρνουά Μίνι της ΕΣΚΑ-Η.

Εν τω μεταξύ, στο 5ο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Τουρνουά του ΑΣΚ, ξεκινούν οι αγώνες στα τμήματα αρχαρίων – προμίνι.

Παρακάτω το πρόγραμμα και οι ομάδες που αποτελούν.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις