Το «Μαντζαβινάτειο» Νοσοκομείο Ληξουρίου συνεχίζει να προσφέρει τις υγειονομικές του υπηρεσίες κανονικά

Σε σχέση με Δημοσιεύματα στον τύπο τα οποία αναφέρουν προβλήματα του «Ματζαβινάτειου» Νοσοκομείου Ληξουρίου με «αναστολή λειτουργίας» της Παθολογικής Κλινικής και την μεταφορά του Νοσηλευτικού Προσωπικού στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, σας αναφέρουμε τα εξής:

  • Το «Μαντζαβινάτειο» Νοσοκομείο Ληξουρίου συνεχίζει να προσφέρει τις υγειονομικές του υπηρεσίες κανονικά.

  • Καμία απόφαση αναστολής λειτουργίας δεν υφίσταται για τον φορέα μας, ούτε υπάρχει στις προθέσεις της 6ης Υ.ΠΕ και του Υπουργείου γεγονός που επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά και οι δύο Υπουργοί κατά την συνάντηση που είχαν με τοπικούς φορείς για το ίδιο θέμα τον Ιούνιο του 2016.

  • Καμία μεταφορά οποιασδήποτε ιατρικής ειδικότητας ή λοιπού προσωπικού σε όμορο ή στο διασυνδεόμενο Νοσοκομείο θα πραγματοποιηθεί.

Την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία προκήρυξης δύο θέσεων Παθολόγων και ενός Ακτινοδιαγνώστη.

Έως τότε πραγματοποιούνται οι απαιτούμενες ενέργειες από την 6η ΥΠΕ προκειμένου οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν την Υγειονομική Φροντίδα που δικαιούνται και τους αρμόζει.

Ο Κοινός Διοικητής διασυνδεόμενων

Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας &

Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο»

Νίκος Βιβλάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις