Σε αγώνα μνήμης με σύνθημα “όχι άλλα τροχαία” το “Μονοπάτι του Ανέμου”

ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

«Ο Άνεμος πήρε τον ήχο και τον ταξίδεψε με τα γλαρόνια στην θάλασσα, τον έκαμε θρόισμα στα φύλλα, γλυκό, μελαγχολικό κελάιδισμα από τα πουλιά, τον έκαμε σύννεφο που ΄φερε στάλα, στάλα τη βροχή, που ΄φέρε δάκρυ, τον έκαμε ουράνιο τόξο, με μνήμες, χρώματα, εικόνες, του δωσε φτερά αγγέλου και τον πήγε στα ουράνια…»

Φέτος στο Μονοπάτι του ανέμου συμμετέχουμε ήσυχα, σιωπηρά, νοσταλγικά στην μνήμη του Γεράσιμου, στην μνήμη του Μάκη μας.

Με το σύνθημα: ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ «ΑΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ»

Στις 13 Μαίου στον Αγκώνα, αγωνιζόμαστε με σοβαρότητα, ευθύνη και συνείδηση των γεγονότων τιμώντας τον Μάκη, τιμώντας όλους όσους έχασαν άδικα την ζωή τους στην άσφαλτο.

Αγωνιζόμαστε σύσσωμοι, δυνατά, σθεναρά, με μία ευχή, για ένα σκοπό.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ

ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΚ ΑΓΚΩΝΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις