Νίκος Παπαδάτος: Οι παραλίες θα είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους τουρίστες

Στην εκπομπή του Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε σήμερα ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κεφαλλονιάς Νίκος Παπαδάτος για το θέμα των παραλιών ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν.

Σε ότι αφορά στις παραλίες που διαχειρίζεται και δημοπράτησε ο Δήμος έχουν χρονική διάρκεια 2 έτη οπότε φέτος ήδη μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά. Σε ότι αφορά στις ηλεκτρονικά δημοπρατούμενες παραλίες που θα γίνουν από το Υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία της δημοπράτησης.

Σε ότι αφορά στο θέμα της καθαριότητας των παραλιών τις αμέσως επόμενες ημέρες ο Δήμος θα προχωρήσει σε όποιες εργασίες απαιτούνται ώστε να είναι καθόλα έτοιμες παρά την έλλειψη προσωπικού καθαριότητας που υπάρχει στον Δήμο. Πάντως ο Ν. Παπαδάτος εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε: «Πιστεύω ότι και φέτος θα τα καταφέρουμε».

Πάντως ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κεφαλλονιάς αποκάλυψε ότι μάλλον από του χρόνου όλες οι παραλίες θα δημοπρατούνται ηλεκτρονικά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις