«Πόρτα έφαγε» ο Θεόφιλος από το τοπικό ΠΑΣΟΚ

Σε αποτυχία, σύμφωνα με πληροφορίες,  εξελίχθηκε η προσπάθεια του Σπύρου Σαμούρη και του Νικόλα Βαλλιανάτου να «σύρουν» το τοπικό ΠΑΣΟΚ στην παράταξη Μιχαλάτου σε σχέση με τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Σε συνάντηση, δηλαδή, στελεχών του «Κινήματος Αλλαγής» όπως ονομάζεται πλέον το ΠΑΣΟΚ και οι συνοδοιπόροι του, παρότι η ομάδα της πρώην Νομαρχίας (Διονύσης Γεωργάτος & Νίκος Βαλλιανάτος) σε συνεργασία με το Σπύρο Σαμούρη έκαναν τα πάντα για να πείσουν τα «πράσινα» στελέχη να έλθουν από τώρα (1,5 ολόκληρο χρόνο πριν τις Δημοτικές!!!) σε συμφωνία με το συνδυασμό Μιχαλάτου, εντούτοις τελικά «σπάσανε τα μούτρα τους» και ο Θεόφιλος «έφαγε πόρτα» καθώς συνάντησαν την σθεναρή άρνηση των περισσότερων της πλειοψηφίας των παρισταμένων.

Πιο συγκεκριμένα οι Β. Ρουχωτάς, Ν. Σκλάβος και Α. Ζαπάντης κράτησαν σαφείς αποστάσεις από την πρωτοβουλία των «Θεοφιλικών» ενώ και η Νέα Γενιά αρνήθηκε την πρόταση μιλώντας για ανάγκη δημιουργίας τρίτου πόλου έστω και σε συνεργασία με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από όλα αυτά Σαμούρης-Βαλλιανάτος-Γεωργάτος έφυγαν «μαύροι και άλαλοι» από το ξενοδοχείο Μουίκης όπου έγινε η συνάντηση ενώ και ο Θ. Μιχαλάτος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την παραπάνω εξέλιξη και από την αποτυχία των «ανθρώπων» του στο τοπικό ΠΑΣΟΚ.

anexarttitosblog.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις