Εμπειριών συνέχεια για το τμήμα μίνι του ΚΑΟ/Αναβλήθηκε ο αγώνας του ανδρικού τμήματος

Εμπειριών συνέχεια για το τμήμα μίνι του ΚΑΟ

Η ομάδα μας πιστή στο στόχο της, να προσφέρει αγωνιστικές εμπειρίες στους μικρούς αθλητές της ταξίδεψε το Σάββατο 14/04 στην Ολυμπία και αντιμετώπισε την ομάδα του Ολυμπιονίκη, στα πλαίσια του πρωταθλήματος μίνι της ΕΣΚΑ-Η. Οι αθλητές μας απόλαυσαν το παιχνίδι που γα την ιστορία και χωρίς να έχει σημασία το τελικό αποτέλεσμα, κέρδισαν με 21-15.

Εμπειριών συνέχεια την επόμενη εβδομάδα…

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα Ελαστικά Μαζαράκης (Γεράσιμος Μαζαράκης) για την συνεχή στήριξή του στην προσπάθειά μας.

Αναβολή αγώνα αντρικού τμήματος.

Το προγραμματισμένο παιχνίδι του αντρικού τμήματος για την Κυριακή 14/04 απέναντι στον Τρίτων ΑΣ Πατρών αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που κατέστησαν αδύνατη την μετάβαση της αντιπάλου ομάδας στο νησί μας.

Προσεχώς θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία διεξαγωγής του καθώς και για την ημερομηνία έναρξης των play-off της Β’ ΕΣΚΑ-Η στα οποία θα συμμετέχει η ομάδα μας!!!

Εκ του ΔΣΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις