Μιχάλης Γάκης: Αυτοί που καταγγέλουν, καταγγέλουν τον εαυτό τους!

Μετά τα καταγγελτικά δημοσιεύματα για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παιδική χαρά στην Αγία Ευφημία,

Με τα χαλασμένα συρματοπλέγματα, τα επικίνδυνα χαλίκια στον τάπητα και τα σκουπίδια στον χώρο, ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», τόνισε πως υπεύθυνος για τις παιδικές χαρές είναι ο πρόεδρος  της εκάστοτε κοινότητας, ταυτόχρονα επισήμανε πως γνωρίσει το πρόβλημα αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα από πλευράς Δήμου να λύνονται αυτά τα ζητήματα άμεσα , καθώς  ο αριθμός των υπαλλήλων του δήμου είναι περιορισμένος.
Μιλώντας για την παραλία του Μύρτου είπε πως από 1η Ιουνίου θα λειτουργήσει ενώ επισήμανε πως έχουν γίνει αρκετές ενέργειες για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Πηγή: cosmos965.grΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις