Θερμή υποδοχή στο 1ο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι τοπικές αρχές στο πρώτο κρουαζιερόπλοιο της φετινής θερινής περιόδου στο λιμενοβραχίονα του Αργοστολίου κατά την εθιμοτυπική συνάντηση με το καπετάνιο του Costa NeoRiviera και τους συνεργάτες του. Στην αποστολή ήταν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πράκτορας του πλοίου, κ. Διονύσης Έρτσος με την κα Ελίζα Γεωργάτου, καθώς και Υπολιμενάρχης Κεφαλλονιάς, Ανθυποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, κ. Ιωάννης Μπεθάνης. 
Την κεφαλλονίτικη αποστολή υποδέχτηκε ο Ιταλός Καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος δήλωσε γνώστης της Κεφαλλονιάς, αφού είχε μείνει για ένα διάστημα στο νησί κατά το παρελθόν και γνωρίζει όλες τις φυσικές του ομορφιές. Επίσης, σχολίασε ότι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά την είσοδο του πλοίου στο λιμενοβραχίονα και γενικά ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την όλη οργάνωση. Στη συνέχεια έγινε ανταλλαγή δώρων και ξενάγηση στους χώρους του κρουαζιερόπλοιου. 
Δείτε το φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό του πλοίου, καθώς και τις δηλώσεις του κ. Κεκάτου, κατά την έξοδό του από το Costa NeoRiviera.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις