Την Κυριακή 15 Απρίλη αγώνας rc off road buggy κατηγορίας 1/8 στην Κρανιά

Την Κυριακή 15 Απρίλη 2018 θα λάβει χώρα αγώνας rc off road buggy κατηγορίας 1/8 στην πίστα μας επί του επαρχιακού δρόμου Κρανιάς(απέναντι απ το φυτώριο δίπλα στου Κονταρίνη).
Είναι ο πρώτος από τέσσερις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δυτ.Ελλάδας για 2018.
Το πρωτάθλημα αυτό αφορά τέσσερις περιοχές της Ελλάδας.
Για την Βόρειο Ελλάδα διοργανώνεται σε δύο πίστες της περιοχής (Θεσ/νίκη-Σέρρες).
Για την Νότιο Ελλάδα δοργανώνεται σε δύο πίστες της Κρήτης (και οι δύο στο Ηράκλειο).
Για την Δυτική Ελλάδα και οι τέσσερις αγώνες θα γίνουν στην πίστα μας.
Για την Στερεά Ελλάδα (η πίστα ειναι υπό κατασκευή στην Αθήνα) ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.
Οι 3 νικητές του κάθε τοπικού πρωταθλήματος θα λάβουν μέρος στον τελικό όπου ο πρώτος θα θεωρηθεί Πρωταθλητής Ελλάδος και αυτός ο τελικός θα αποφασιστεί με κλήρωση(σε ποιά πίστα) τον Οκτώβριο.
Είναι η πρώτη φορά που οι Περιφέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο και κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το εγχείρημα να στεφθεί από επιτυχία.
Κάνοντας αναφορά στον συγκεκριμένο αγώνα έχουμε ήδη πλέον των 20 συμμετοχών από συντοπίτες μας καθώς και από Λευκάδα,Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Κρήτη.
Ο αγώνας αφορά διήμερο.Το Σάββατο 14 του μήνα είναι η μέρα προπονήσεων και τα προκριματικά καθώς και οι Τελικοί την Κυριακή 15 του μήνα.
Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε και να γνωριστούμε από κοντά.
Τα τηλ/να μας ειναι 26710 22257 και 6986 069802
Ευχαριστούμε πολύΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις