Το «σήκωσε» ο ΑΣΚ στο “LOUTRAKI EASTER BASKETBALL CUP 2018”

Μια σπουδαία εμπειρία και μία σημαντική κατάκτηση είχε η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά που συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά “LOUTRAKI EASTER BASKETBALL CUP 2018” με αθλητές ηλικιακά Κ15.

Η ομάδα μας ενώ τα προηγούμενα χρόνια κατακτούσε συνήθως την 2η θέση, αυτή τη χρονιά κατέκτησε την πρώτη θέση και μαζί το κύπελλο, στην ηλικιακή της κατηγορία κάτω των 15χρ. γεμίζοντας με αισιοδοξία και χαρά την «οικογένεια» του ΑΣΚ.

Στο LOUTRAKI EASTER BASKETBALL CUP 2018, συμμετείχαν ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Πανελευσινιακός, το Π. Φάληρο, η ΑΓΕ Ζακύνθου, ομάδες από Τουρκία (η ακαδημία του Ιμπραίμ Κουτλουάι), Αλβανία και Λίβανο, το Αθλητικό Σωματείο Φοίβος, ομάδα από την Μυτιλήνη και ο Ποσειδώνας Λουτρακίου.

Προπονητής του ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ στο τουρνουά ήταν ο Γιάννης Βουργίδης , ενώ έφορος – συνοδός της αποστολής η Ράνια Πολλάκη.

Την αποστολή του ΑΣΚ αποτέλεσαν οι Γκαβός Γιάννης , Βουργίδης Βασίλης, Σταθάτος Βαγγέλης, Καββαδίας Λύσανδρος, Βουργίδης Διονύσης, Λιναρδάτος Βαγγέλης, Φραγκισκατος Διονύσης, Ρουμπάτης Γιάννης, Γαλιατσάτος Γεράσιμος, Καγκαδης Γιώργος, Βεζιριανοπουλος Πέτρος, Τζουγανάτος Γιώργος.

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά (MVP) στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία ψηφίστηκε ο Γιάννης Γκαβός!

Παρακάτω αποτελέσματα και εικόνες από το τουρνουά
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις