Σύσκεψη στο Δημαρχείο για το γήπεδο Αργοστολίου

Ευρεία σύσκεψη έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο με αντικείμενο το έργο στο γήπεδο του Αργοστολίου με συμμετέχοντες τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και την Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου που επέστρεψε από την συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Αθλητισμού (Ηλίας Κουρκουμέλης και μηχανικός Δελακάς του Δήμου).

Κοινή διαπίστωση της συνάντησης, μετά και από την επικοινωνία που υπήρξε με τον εργολάβο του έργου, ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα που να εμποδίζει την συνέχιση και την ολοκλήρωση του έργου, πέραν της στάθμης του νερού που αναμένεται να υποχωρήσει τις προσεχείς μέρες. Σε ότι δε αφορά στην χρηματοδότηση του έργου, για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι αυτή είναι εξασφαλισμένη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις