Αντώνης Κατσιγιάννης: “Ένας κύκλος κλείνει…”

Με μία «αινιγματική» ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, o Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης φαίνεται να δηλώνει ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος στις εσωκομματικές εκλογές που θα κάνει η ΝΔ τον Μάιο με την χαρακτηριστική φράση «Ένας κύκλος κλείνει». Βέβαια, πριν προδικάσουμε τίποτε ας αφήσουμε τα γεγονότα να εξελιχθούν, ενώ η δήλωση Κατσιγιάννη έχει ως εξής:

«Η ενασχόληση με την πολιτική στην πραγματικότητα είναι υποχρέωση κάθε πολίτη, έτσι ώστε να έχει λόγο αλλά και μερίδιο ευθύνης στη διαμόρφωση του πολιτικού και κοινωνικού περιβάλλοντος που και αυτός διαβιεί. Η καλώς νοούμενη αυτή υποχρέωση, δεν πρέπει όμως σε καμμία περίπτωση να μετατραπεί σε αυτοσκοπό…Ένας κύκλος κλείνει. Με ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου τα δυο αυτά χρόνια για τη στήριξη και τη βοήθεια τους. Μακάρι να μπορέσω να τους τα ανταποδώσω!!!»
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις