Ο Ε.Α.Σ. κοντά στους Παλλικισιάνους

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης στηρίζοντας έμπρακτα τους Παλλικισιάνους Παραγωγούς και προκειμένου να συμβάλει και φέτος στη σωστή καθοδήγησή τους για την είσπραξη όλων των Αγροτικών τους Επιδοτήσεων και των Χρηματοδοτήσεων μέσω άλλων προγραμμάτων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που δικαιούνται ενημερώνει ότι, συνεργεία του Τμήματος Επιδοτήσεων του Ε.Α.Σ. θα βρίσκονται στο Δημοτικό Κατάστημα Ληξουρίου, δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μηνιατών, από Μεγάλη Δευτέρα έως και Μεγάλη Πέμπτη από τις 8:00π.μ. για την υποβολή Αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε. 2018 που συνδέεται με φυτικό ή ζωικό κεφάλαιο.

O E.A.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στους Παλλικισιάνους Ελαιοπαραγωγούς, Κτηνοτρόφους, Αμπελουργούς, Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες, ιδιαιτέρως σήμερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχοντας τη δυνατότητα να βρίσκει τρόπους επίλυσης των άλυτων δίκαιων αιτημάτων τους και διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτως και κατ’ επέκταση για το συμφέρον και την ευημερία των Νησιών μας.

Υπενθυμίζουμε ότι, το πιστοποιημένο Κέντρο Υποστήριξης Αγρότη και το Τμήμα Επιδοτήσεων λειτουργεί καθημερινά στα ιδιόκτητα γραφεία του Ε.Α.Σ. στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι, για την εμπρόθεσμη υποβολή της φετινής Αίτησης Αγροτικών Επιδοτήσεων.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις