Ανακοίνωση ΝΔ για τις εσωκομματικές εκλογές της Τοπικής Οργάνωσης Ελειού-Πρόννων

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη Προέδρου Ν.Ο.Δ.Ε, μελών Ν.Ο.Δ.Ε,  Προέδρου και Μελών Δημοτικής  Τοπικής Οργάνωσης Ελειού-Πρόννων, θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στον Πόρο.

Το δικαίωμα του εκλέγειν  έχουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης τα μέλη του Κόμματος που έχουν ενεργή κάρτα μέλους. Όσοι δεν έχουν ενεργή κάρτα μέλους, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους

α. έως 10.04.2018 εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή

β. έως τις 04.05.2018 εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά.

H Κάρτα Μέλους είναι δικαίωμα αλλά και υποχρέωση όλων των Μελών, ανεξαρτήτως τόπου κατοικίας, φύλου, ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου.

Η έκδοση και η ανανέωση  της Κάρτας Μέλους γίνεται  με τους εξής τρόπους:

  1. 1. Μέσω Internet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nd.gr .
  2. 2. Καλώντας στην Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος, κάνοντας την αίτησή τηλεφωνικά στο 210 9444222 και επιβεβαιώνοντας τα απαραίτητα για την έκδοση ή και ανανέωση της Κάρτας Μέλους στοιχεία.

Δημοτική Τοπική Οργάνωση
Ελειού -Πρόννων
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις