Ο Εμπορικός Σύλλογος “Η Κράνη” στηρίζει τις αποφάσεις του Επιμελητηρίου για τους αυξημένους ελέγχους

Ο Συλλογός μας στηρίζει τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην συνάντηση του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τους εκροσώπους των Συλλόγων στις 29 Μαρτίου με θέμα τους αυξημένους  φορολογικούς ελέγχους των τελευταίων ημερών που έχει υποστεί η αγορά μας παρότι ήταν αδύνατο να παρευρεθεί τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στη συνάντηση αυτή λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων των μελών του Δ.Σ ενόψη της Λευκής νύχτας και της οργάνωσης της συναυλίας που ήταν την ίδια μέρα.
Έχουμε έμπρακτα ενδιαφερθεί για το θέμα αυτό τον Αυγουστο του -17 όπου με δική μας πρωτοβουλία καλέσαμε τους Συλλόγους και συναντηθήκαμε με τη Βουλευτή του νησιού.
Ο Συλλογός μας θα παραμείνει κοντά στα ευαισθητα προβλήματα του εμπορικού κόσμου.
         Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
     ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις