Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου-Πολλές συμμετοχές, πλούσιο πρόγραμμα

Άλλος ένας Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή από μικρούς και μεγάλους αθλητές, που ξεπέρασαν τους 250 άτομα  από Κεφαλονιά,  Αθήνα αλλά και Γερμανία που ήρθαν ειδικά για τον αγώνα.

Σε αυτό βοήθηκε σημαντικά ο πολύ καλός καιρός και φυσικά η άψογη διοργάνωση από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, το Διονύση Φωκά, την Κατερίνα Φωκά και φυσικά την Βάνια Σαμόλη που δεν σταμάτησαν ούτε για ένα λεπτό, έτσι ώστε όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι και ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά χωρίς προβλήματα.

Την έναρξη του αγώνα των 10 χιλιομέτρων έδωσε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης ενώ πρώτος αθλητής που πέρασε την γραμμή του τερματισμού ήταν ο Γεράσιμος Πατρίκιος με χρόνο λίγο πάνω από τα 38 λεπτά, δεύτερος τερμάτισε ο Παναγής Χάλδας και τρίτος ο Μαρίνος Βαρδαραμάτος. Στις γυναίκες πρώτη πέρασε κάτω από την αψίδα τερματισμού  η  Μαρία Λουίζα Καμαρηνού που είχε έρθει από την Αθήνα με χρόνο 45 λεπτά, δεύτερη η Κατερίνα Καραμπέτσου και τρίτη η αθλήτρια Αγγελική Κεραμμύδα.

Στον αγώνα δρόμου συμμετείχε και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά και χειροκροτήθηκε από τους φίλους και την οικογένειά του. Την παρουσία του αγώνα είχε αναλάβει ο γνωστός δημοσιογράφος Σάκης Βούτος μαζί με το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, Κατερίνα Φωκά.

Κατά τη διάρκεια του 8ου Βαλλιάνειου Αγώνα Δρόμου είχαμε και πολλές δράσεις αλλά και χορευτικές επιδείξεις. Η Εθνική Τράπεζα κλήρωσε 50 προπληρωμένες κάρτες i-bank payband, ενώ απολαύσαμε τις μαζορέτες της σχολής Art and Dance Studio να παρουσιάζουν το εκπλητικό πρόγραμμά τους. Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου είχε ετοιμάσει μία πολύ όμορφη έκπληξη με τους μικρούς μαθητές να παρουσιάζουν μία χορογραφία εμπνευσμένη από το video clip του αξέχαστου τραγουδιού “Thriller”.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του αγώνα έκλεισε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ο Μπάλλος” που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από την Κεφαλονιά και το Αιγαίο με 40 χορευτές ξεσηκώνοντας τον κόσμο που παρακολουθούσε.

Τέλος ακολούθησαν οι καθιερωμένες απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων στους νικητές όλων των κατηγοριών στις οποίες συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος.

Συγχαρητήρια σε όλους για την διοργάνωση και του χρόνου με περισσότερες συμμετοχές!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις