Ο Αντώνης Καππάτος σήκωσε το κύπελλο του Kefalonia Tennis Ladder

Αυλαία το βράδυ της Παρασκευής για το Ladder της Λάσσης. Σε μια όμορφη βραδιά με αρκετό κόσμο στην εξέδρα, ο Αντώνης Καππάτος σήκωσε άξια το κύπελλο του πρωταθλητή. Κέρδισε σε ένα υψηλού επιπέδου αγώνα τον μαχητικό Σπύρο Μαγουλά με σκορ 6-2, 6-2.

Οι δύο αθλητές χειροκροτήθηκαν για τις ενέργειες τους, βρέθηκαν σε καλή βραδιά με σπουδαία απόδοση, αλλά ο Αντώνης Καππάτος με πιο σταθερό ρυθμό έκαμψε την αντίσταση του Σπύρου Μαγουλά.

Ακολούθησαν οι απονομές στους πρώτους του Knock out & των Master’s και σε μια όμορφη ατμόσφαιρα για το Τένις της Κεφαλονιάς δόθηκε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, για ένα πρωτάθλημα που έχει γίνει θεσμός.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του πρωταθλήματος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις