Ο Δήμος Κεφαλονιάς στις Εορτές Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετέχει και φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 192η Επέτειο της Ηρωικής Εξόδου της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Μεσολογγίου κ. Ν. Καραπάνου.

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Μεσολογγίου θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΑΥΡΑΓΚΑΣ” υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Βασίλη Περλικίδη, το Σάββατο 31 Μαρτίου στην βραδινή Πομπή από τον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης. Την  Κυριακή 1η Απριλίου 2017 οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την Φιλαρμονική Αργοστολίου να παιανίζει στην ιερά λιτανευτική Πομπή της Εικόνας της Εξόδου στον Κήπο των Ηρώων της Ιεράς Πόλεως ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τον Δήμο Κεφαλονιάς, θα εκπροσωπήσει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος & Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Άγγελος Κωνσταντάκης.

Από το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις