Εκπληκτική συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση στην πλατεία Καμπάνας-Πλήθος κόσμου στο Λιθόστρωτο

Μία εκπλητική πραγματικά συναυλία απολαύσαμε απόψε το βράδυ συντροφιά με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση στην πλατεία Καμπάνας. Μία πολυαναμενόμενη συναυλία που κανονικά ήταν να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβη αλλά ματαιώθηκε λόγω των άστατων καιρών συνθήκων που επικρατούσαν την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Απόψε όμως ο καιρός στάθηκε σύμμαχος για την πραγματοποίηση της “Λευκής Νύχτας” η οποία περιλάμβανε πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και αρκετές προσφορές από τα μαγαζιά που συμμετείχαν, με αποτελέσμα πλήθος κόσμου να βγει βόλτα στο Λιθόστρωτο, να κάνει τα ψώνια του αλλά κυρίως να διασκεδάσει με παλιές και νέες επιτυχίες του ποιοτικού τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, ο οποίος με την μεγάλη γκάμα τραγουδιών που διαθέτει προσέλκυσε ένα αρκετά μεγάλο κοινό σχεδόν όλων των ηλικιών.

Νωρίτερα ο Δημήτρης Μπάσης σε δηλώσεις που έκανε στο χώρο του ξενοδοχείου “Grand” πλαισιωμένος από τον κ. Ιάκωβο Νιφοράτο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κεφαλονιά.

Πολλά μπράβο λοιπόν στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου “Η Κράνη”, Ιάκωβο Νιφοράτο αλλά και στα μέλη του Συλλόγου για την επιτυχημένη διοργάνωση της εξαιρετικής αυτής συναυλίας που “αγκάλιασε” ο κόσμος, απόδειξη το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα σε κάθε τραγούδι. Συγχαρητήρια και στην ΚΕΔΗΚΕ που πάντα στηρίζει τέτοιες αξιόλογες εκδηλώσεις.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις