Σπαθής: Να βραβευθούν οι πρώην Πρόεδροι-Γασπαρινάτος: Όχι, χωρίς απολογισμό πεπραγμένων

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής πρότεινε να βραβευτούν οι προηγούμενοι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου. Η παράταξη του Σπύρου Γασπαρινάτου τόνισε εύλογα ότι χωρίς απολογισμό πεπραγμένων, ειδικά της τελευταίας περιόδου, δεν είναι δυνατόν να δοθούν βραβεία και πλακέτες. Οι επαγγελματίες των νησιών μας δικαιούνται μία ενημέρωση για το έργα και τις ημέρες του Επιμελητηρίου ειδικά τα προηγούμενα χρόνια, αφού η προεκλογική περίοδος των επιμελητηριακών εκλογών ταυτίστηκε από όλες τις παρατάξεις ως μία επανεκκίνηση του Επιμελητηρίου από το κακό παρελθόν.

Εξάλλου οι επαγγελματίες του νησιού μας που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες εκλέγοντας τη νέα διοίκηση, μάλλον περιμένουν άλλες πιο ουσιαστικές κινήσεις τουλάχιστον στο ξεκίνημα της νέας θητείας από φιέστες και βραβεία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις