Ε.Α.Σ. : Παράταση πληρωμής εισφοράς ΕΛΓΑ

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης γνωστοποιεί στους ντόπιους Ελαιοπαραγωγούς, Αμπελουργούς, Μελισσοκόμους, Αιγοπροβατοτρόφους, Αγελαδοτρόφους, Χοιροτρόφους, Κηπευτικοπαραγωγούς και Δενδροκαλλιεργητές ότι, δόθηκε παράταση του χρόνου της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ, έτους 2017, έως Σάββατο 30 Ιουνίου 2018.

Ο ΕΛΓΑ έλαβε σήμερα (29/3/2018) την παραπάνω απόφαση μετά από πολλά αιτήματα συμπεριλαμβανομένου και του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, συνεκτιμώντας ότι για πραγματικά αντικειμενικούς λόγους, υπήρξαν Παραγωγοί που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας που λήγει στις 31 Μαρτίου 2018.

Ο Ε.Α.Σ. υπογραμμίζει ότι με την παράταση που δόθηκε, οι ΘιακοΚεφαλλονίτες Παραγωγοί διευκολύνονται στην τακτοποίηση των οικονομικών τους υποχρεώσεων χωρίς να χάσουν την δυνατότητα να καταστούν δικαιούχοι τυχόν αποζημιώσεων που τους αναλογούν.

Διευκρινήσεις παρέχονται καθημερινά (8:00-16:00) στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων στα κεντρικά ιδιόκτητα γραφεία του Ε.Α.Σ., στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις