ΔΕΥΑΚ: Ευχάριστα νέα για τα Ομαλά-Πέτυχε η δοκιμαστική άντληση της νέας γεώτρησης

Με επιτυχία διεξήχθη η δοκιμαστική άντληση της νέας γεώτρησης στα Ομαλά, όπως όλα δείχνουν το νερό είναι αρίστης ποιότητας ενώ και η ποσότητα είναι ικανοποιητική. Επομένως, αν δεν υπάρξει κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διπλασιαστεί η δυνατότητα υδροδότησης του μεγαλύτερου χωριού της Κεφαλονιάς.

Ως γνωστόν η περιοχή των Ομαλών λόγω μορφολογίας και θέσεως έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με την ύδρευσης, επομένως το σχέδιο της ΔΕΥΑΚ για αξιοποίηση της νέας γεώτρησης θα είναι καθοριστικής σημασίας παρέμβαση για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της ιστορικής περιοχής του Αγίου Γερασίμου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις