Πατούλης: Τέλος Απριλίου ο νέος Καλλικράτης -Επίσπευση κοινού συνεδρίου ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ

Την αποκάλυψη ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών είχε διαμηνύσει στην ΚΕΔΕ ότι θα της δώσει το προσχέδιο του νέου Καλλικράτη έως την Παρασκευή 31.3 ή το πολύ έως τη Μ. Δευτέρα έκανε μιλώντας στο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων ο Γ. Πατούλης. Πρόσθεσε πάντως, προφανώς έχοντας υπόψη του τις νέες δηλώσεις Σκουρλέτη που ανέδειξε η aftodioikisi.gr, για κατάθεση του νομοσχεδίου μετά το Πάσχα, ότι «δεν ξέρουμε αν τελικώς θα γίνει», προβλέποντας ότι «η κυβέρνηση θέλει να το τρέξει έως τέλος Απριλίου».

Γι’ αυτό το λόγο, όπως είπε, επισπεύδεται το κοινό συνέδριο ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ που είχε προγραμματιστεί για τις 10 και 11 Μαΐου, για τις 18 και 19 Απριλίου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα 17/4 θα διεξαχθεί Διάσκεψη των δημάρχων με αντικείμενο το νέο Καλλικράτη.

aftodioikisi.gr




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις