Κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ στην Κεφαλλονιά -Επίσκεψη σε “Βοσκοπούλα” και Δήμαρχο [εικόνες]

Μετά το κλιμάκιο των “μεγάλων” επισκέφθηκε το νησί μας και το κλιμάκιο των “μικρών” της ΝΔ, από την ΟΝΝΕΔ. Πιο συγκεκριμένα, από χθες το βράδυ βρίσκονται στην Κεφαλλονιά ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Επαρχίας, Θάνος Κολοβός, και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ως εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ, Απόστολος Μπακόλας, μετά από πρόσκληση της δραστήριας προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κεφαλλονιάς, Αγγελικής Κακουράτου.

Σκοπός της παρουσίας τους εδώ είναι να παραβρεθούν το απόγευμα στη νομαρχιακή συνέλευση της ΟΝΝΕΔ, ενώ με την ευκαιρία η Πρόεδρος οργάνωσε επίσκεψη ξενάγησης στο ιστορικό εργαστήρι παραδοσιακών γλυκών “Βοσκοπούλα” του νεαρού και πολύ επιτυχημένου Αντώνη Καππάτου, και συζήτηση με τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση στο Δημαρχιακό Μέγαρο, του οποίου είναι γνωστή η άριστη σχέση που διατηρεί με τους νέους.

Το κλιμάκιο αποχωρεί απόψε το βράδυ, αλλά όπως μαθαίνουμε πρόκειται σύντομα να ξαναβρεθεί στην Κεφαλλονιά. Οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στην Πρόεδρο της Ν.Ο. ΟΝΝΕΔ Κεφαλλονιάς, Αγγελική Κακουράτου, η οποία αποδεικνύει ότι ανέλαβε τα ηνία της νεολαίας όχι μόνο για τους τίτλους, αλλά και για την ουσία του πράγματος.Για αυτό άλλωστε διατηρεί και άψογες επαφές με τον νυν Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο.

Αξίζει: Είναι η πρώτη φορά μετά από την εποχή που Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο νησί ήταν ο Παναγής ο Φωκάς  και πανελλαδικά ο Γιώργος ο Πανανικολάου (νυν Δήμαρχος Γλυφάδας) , που κλιμάκιο από τα κεντρικά της ΟΝΝΕΔ επισκέπτεται την Κεφαλλονιά..
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις