Περιφέρεια: Το φαινόμενο στη Σκάλα δεν έχει καμία σχέση με σεισμούς

Απέρριψε με κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο να συνδέεται με σεισμούς το φαινόμενο στη Σκάλα ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κεφαλονιάς, Ευάγγελος Ανδρεάτος.

Όπως γνωρίζουμε, ένα μεγάλο κομμάτι της παραλίας στο σημείο Σπίθους εξαφανίστηκε προκαλώντας την ανησυχία του αντιδημάρχου Σπυρονικόλα Σολωμού, ο οποίος είπε ότι θα ενημερώσει και τους σεισμολόγους.
Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Ανδρεάτος, μιλώντας στον Σάκη Βούτο και τον Ionian Galaxy, είπε ότι η εξέταση του φαινομένου είναι θέμα γεωλόγων και όχι σεισμολόγων και ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Σύμφωνα με τα όσα είπε, από τη μία οι βροχές διάβρωσαν το έδαφος της παραλίας και από την άλλη η θαλασσοταραχή το εξαφάνισε.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις