Η ΔΕΥΑΚ “πήρε τα ηνία” για τον βιολογικό Σκάλας-Ποια είναι τα επόμενα βήματα

Στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης για το θέμα με το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού Σκάλας.

«Πρέπει να τηρηθούν όλα τα στάδια της νομιμότητας» τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ υπογραμμίζοντας ότι «η ΔΕΥΑΚ παρέλαβε πριν 5 μέρες το έργο (πλην δύο τμημάτων που θα παραδοθούν στο άμεσο μέλλον) και τώρα «παίρνει τα ηνία». Ποια όμως θα είναι τα δύο επόμενα βήματα; Κατ’αρχάς μόλις παραδοθεί το έργο στο σύνολό του θα πρέπει να γίνουν οι συνδέσεις με οικίες και επιχειρήσεις.

Γι’αυτό θα γίνει σύσκεψη με τους φορείς της περιοχής αν πρέπει και αν συμφέρει αυτές να γίνουν μέσα στην σεζόν. Αν όχι τότε πάμε για τον επόμενο χειμώνα. Το δεύτερο μεγάλο βήμα είναι η πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού για την λειτουργία του Βιολογικού. Αυτή την περίοδο υπάρχει επικοινωνία μεταξύ ΔΕΥΑΚ και Αποκεντρωμένης Διοίκησης ώστε να βρεθεί η πλέον ενδεδειγμένη και σύννομη διαδικασία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις