Τιμητική πλακέτα απένειμε στον Μπάμπη Μακρή ο Δήμαρχος -Σκέψεις για έκθεση ραδιοφώνου στην Πλ. Βαλλιάνου

Της Γιάννας Κουλουμπή

Τον συλλέκτη Μπάμπη Μακρή τίμησε με την πλακέτα του Δήμου, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, νωρίς το μεσημέρι, στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Όπως είπε ο Δήμαρχος, ο Μπάμπης Μακρής είναι ένας αφανής ήρωας προβολής ενός πολύ σημαντικού τμήματος της πολιτιστικής ζωής του νησιού μας και το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος είναι να τον τιμήσει με αυτήν την πλακέτα. Σε αυτό συμφώνησε και ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος ήταν παρών στη λιτή εκδήλωση και συμπλήρωσε πως πρόθεση του Δήμου είναι το Μουσείο Ραδιοφώνου να προβληθεί όπως πραγματικά του αξίζει γιατί είναι σπάνιας ποιότητας.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του κ Μακρή στο Δημαρχείο, έγινε και πρόταση από πλευράς του να πραγματοποιηθεί έκθεση ραδιοφώνου στην Πλ. Βαλλιάνου, ώστε όλο και περισσότεροι πολίτες να έχουν την ευκαιρία να δουν τα εκθέματα.

ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις