Σήμερα ξεκινούν οι πρώτες πτήσεις από το εξωτερικό προς την Κεφαλονιά

Ποδαρικό για το 2018 θα κάνει σήμερα η εταιρεία Ryanair με την πρώτη της πτήση από το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου με προορισμό την Κεφαλονιά.

Το αεροπλάνο αναμένεται να αναχωρήσει στις 16.30 και θα προσγειωθεί στην Κεφαλονιά στις 21.55 . Η ίδια εταιρία ξεκινάει πτήσεις την επόμενη μέρα (Τρίτη 27 Μαρτίου) από το Μιλάνο/Μπέργκαμο και την πρώτη πτήση από το διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προς  την Κεφαλονιά.

Στις 27 Μαρτίου θα ξεκινήσει τις πτήσεις και η εταιρεία Easyjet από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, ενώ από τον ίδιο προορισμό  την Τετάρτη 28 Μαρτίου ξεκινάει πτήσεις προς την  Κεφαλονιά και η εταιρία Norwegian.

kefaloniamas.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις