Ο Παύλος Παπαδάτος στην εκπομπή “KONTRA24” του Αιμίλιου Λιάτσου

Στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, ήταν καλεσμένος ο κος Παύλος Παπαδάτος πολιτευτής της ΝΔ, Επικοινωνιολόγος-Οικονομολόγος, την Παρασκευή 23 Μαρτίου.

Μαζί του ήταν οι :

Κος Νότης Μαριάς, Ευρωβουλευτής

Κος Πάνος Τριγάδης, Οικονομολόγος μέλος της Κ.Ε. Σύριζα

Κος Γιώργος Κύρτσος, Δημοσιογράφος, Εκδότης, Ευρωβουλευτής ΝΔ

Κα Σοφία Βίντσα, Δημοσιογράφος

Κα Αλεξάνδρα Σαγρή, «Κίνημα Αλλαγής»

Κος Αντώνης Μακρής, πρόεδρος ΣΕΛΠΕ

Τα βασικά θέματα που στα οποία αναφέρθηκε ο κος Παπαδάτος ήταν τα παρακάτω:

Ανέφερε, ότι ορισμένες φορές αισθάνεται ότι η χώρα μας δεν είναι μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας. Αισθάνεται ότι είμαστε απλοί διαχειριστές της μιζέριας και της κακομοιριάς μας.

Καιρό τώρα, βλέπει, ότι έχουμε σταματήσει να καινοτομούμε και καινοτομούμε μόνο στη δημιουργία ομάδων παραβατικότητας. Ρουβίκωνας-Πυρήνες της φωτιάς κ.ο.κ

Μέσα σε δώδεκα χρόνια δημιουργήθηκε το Facebook που έχει 2 δις πελάτες

Η Ubur είναι η μεγαλύτερη εταιρία ταξί στον κόσμο και δεν έχει ούτε ένα ταξί.

Η Airbnb η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρία του κόσμου και δεν έχει ένα ξενοδοχείο.

Σε λίγα χρόνια τα παιδιά μας δεν θα θέλουν δίπλωμα οδηγήσεως αυτοκινήτου γιατί απλούστατα τα αυτοκίνητα δεν θα χρειάζονται οδηγό.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον τί κάνει η ελληνική κυβέρνηση; Αφήνει ελεύθερο έναν κατά συρροή δολοφόνο που λέγεται Kουφοντίνας και ο οποίος όχι μόνο δεν έχει ζητήσει συγνώμη για τις δολοφονίες του αλλά είναι και περήφανος.

Κάποιον άλλον που είναι ο παραλίγο δολοφόνος πρώην Πρωθυπουργού μας, του επιτρέπει να επιλέγει εκείνος σε ποια φυλακή θα παραμείνει.

Ο Υπουργός Μεταφορών είναι περήφανος γιατί λέει έπεισε τους εργολάβους εκεί που θέλανε πανωπροίκια 1.2 δις να τους δώσει μόνο 500 εκατομμύρια και αλλάζει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας λές και θα λυθεί έστω και ένα πρόβλημα. Επιπλέον δεν είναι εις θέση να αγοράσει 2-3 τόνους μπογιά να βάψει τις διαχωριστικές λωρίδες και τις διαγραμμίσεις πεζών που όταν οδηγείς στην Αθήνα δεν ξέρεις σε ποια λωρίδα βρίσκεσαι.

Σχετικά με την συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ουδόλως δεν τον εξέπληξε.

Το μόνο που τον εξέπληξε, είναι το γεγονός ότι μισό εκατομμύριο Έλληνες επιλέγουν να τους εκπροσωπούν αυτά τα θλιβερά υποκείμενα.

Χρόνια τώρα έχουμε σπαταλήσει δισεκατομμύρια και δεν καταφέραμε να έχουμε έναν δικό μας στόλο και αφήσαμε τους τούρκους να σουλατσάρουν στο Αιγαίο.

Τέλος απευθυνόμενος στον κο Λιάτσο του είπε ότι αυτό που μας λείπει είναι το δημιουργικό πνεύμα, δεν σκεφτόμαστε “out of the box”.

Στο παρακάτω link είναι ολόκληρη η εκπομπή, τα σημεία στα οποία μιλά ο κος Παπαδάτος είναι:

Στο 1ο μέρος στ  29:10 έως 37:10

Στο 2ο μέρος στο 1:29:10  έως  1:38:00
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις