Επιμελητήριο: Για τα πασχαλινά ψώνια μας ας προτιμήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα τοπικά καταστήματα

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Για τα πασχαλινά ψώνια μας ας προτιμήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα τοπικά καταστήματα. Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις μεγάλες αλυσίδες τόσο στην ποιότητα όσο και στις τιμές. Στα παραδοσιακά ντόπια προϊόντα, που είναι επίκαιρα λόγω Πάσχα, διαθέτουν μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας αγαθών σε πολύ καλές τιμές. Θα είναι μία κίνηση η οποία θα αποδειχθεί επωφελής για όλους, εμπόρους και καταναλωτές. Η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας πρέπει να γίνει πράξη από όλους μας. Ακμάζουσα τοπική οικονομία σημαίνει ακμάζουσα πόλη, αλλά και οικονομική άνεση και εργασία για όλους.

Ας προτιμήσουμε τα ντόπια καταστήματα για τις αγορές μας εν όψει των εορτών του Πάσχα… Ας μας γίνει συνείδηση γενικότερα. Εφεξής τις γιορτές και όχι μόνο αγοράζουμε από τα τοπικά καταστήματα… Η τόνωση της ντόπιας οικονομίας μόνο όφελος μπορεί να έχει.

Ο Πρόεδρος, Ο Γενικός Γραμματέας,

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις