13 Μαΐου οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

13 Μαΐου οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Φίλες και φίλοι

Στις 13 Μαΐου 2018 θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη των μελών και των προέδρων των κομματικών οργανώσεων, και συγκεκριμένα : Των τοπικών προέδρων, των προέδρων των ΝΟΔΕ καθώς επίσης και των μελών τους. Για να συμμετέχετε στις αρχαιρεσίες, που σίγουρα πρέπει, είτε ως υποψήφιος είτε ως ψηφοφόρος θα πρέπει να είστε κάτοχος κάρτας μέλους της ΝΔ και φυσικά θα πρέπει να έχετε πληρώσει την ετήσια συνδρομή η οποία είναι 12 ευρώ.

Με την κάρτα μέλους παραμένετε ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζετε έμπρακτα τη ΝΔ και έχετε μια σειρά από σημαντικές και αποκλειστικές δυνατότητες.

Αν θέλετε να γίνετε μέλος

Σε περίπτωση που δεν είστε μέλος και θέλετε να γίνετε Τηλεφωνείτε στο 210 9444222  στα κεντρικά γραφεία, τμήμα καρτών, την παραγγέλλετε και θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση που εσείς επιθυμείτε καταβάλλοντας 12 ευρώ για ένα χρόνο ή αν θέλετε 24 ευρώ για δύο χρόνια.

Ανανέωση κάρτα μέλους

Εάν έχετε ήδη κάρτα αλλά έχει λήξει μπορείτε να καταβάλετε το ποσό των 12 ευρώ στην Alpha bank GR 5801401250 1250 02002018871 Δικαιούχος Νέα Δημοκρατία Και αιτιολογία τον αριθμό της κάρτας σας και το ονοματεπώνυμό σας.

Ηλεκτρονικά

Μέσω του ιστιότοπου της Νέας Δημοκρατίας https://my.nd.gr Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλ: 210 9444222 .

Προθεσμία

Η προθεσμία παραγγελίας κάρτας μέλους με αντικαταβολή λήγει στις 10/4/18, ενώ ηλεκτρονικά στις 4/5/18.

Στην διάθεσή σας

Παύλος Παπαδάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις