Λειβαθώ Σάμη και Πύλαρος παρέδωσαν τα μεγαλύτερα χρέη στην ΚΕΔΗΚΕ, 1,5 εκατ. ευρώ!!!

Με αφορμή το θέμα της έγκρισης ισολογισμού και έκθεσης πεπραγμένων της Κ. Ε. ΔΗ. ΚΕ. για την διαχειριστική περίοδο από 14/06/2011 έως και 31/12/2012 και τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν για το γεγονός ότι τα πεπραγμένα αυτά έρχονται προφανώς αρκετά αργοπορημένα, έρχεται ξανά στο φως το ζήτημα των χρεών που παρέλαβε η ΚΕΔΗΚΕ, για τα οποία είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι είναι πάρα πολλά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, τρεις πρώην Δήμοι είναι πρωταθλητές στα χρέη που παρέδωσαν στον πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., κ. Κωνσταντάκη. Αυτοί είναι Λειβαθώς, Σάμη και Πύλαρος.

Σάμη και Λειβαθώ παρέδωσαν πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ αν προσθέσει κανείς και την Πύλαρο, αυτά φτάνουν το 1,5 εκατομμύριο! Εντυπωσιακά όμως είναι και τα στοιχεία για τα αποθεματικά των ταμείων, με τον Δήμο Ερίσου να παραδίδει μηδενικό ταμείο και τον Δήμο Λειβαθούς λίγο πάνω από 150, 00 ευρώ….! Το πιο “μεγάλο” ταμείο, σύμφωνα με τα στοιχεία μας, παρέδωσε ο Δήμος Πυλάρου με κάποιες αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Περισσότερα μετά το αποψινό δημοτικό συμβούλιο…
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις