Φιλανθρωπικό Πασχαλινό Παζάρι 2018 από την Ένωση “ΥΠΕΡΙΩΝ” το Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Μαρτίου

Φιλανθρωπικό Πασχαλινό Παζάρι 2018 από την Ένωση Προ στασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία “ΥΠΕΡΙΩΝ” το Σάββατο 24 Μαρτίου & την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 από τις 11:00 έως τις 19:00 στο Εργαστήριο της Ένωσης στο Λογγό Ληξουρίου, στη Βίλα Αθηνά Αντύπα.

Θα βρείτε λαμπάδες, πασχαλινά είδη και είδη δώρων, όλα κατασκευασμένα από τους ωφελούμενους του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία “ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΥΠΑ”, εθελοντές και μέλη της Ένωσης.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις δράσεις του σωματείου.

Η Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης ευχαριστούν όλους τους εθελοντές-μέλη-δημιουργούς των Πασχαλινών αντικειμένων του παζαριού και όλους τους Παλικισιάνους, που αγκαλιάζουν πάντα τις προσπάθειες της Ένωσης.

Εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος,
Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Με εκτίμηση,

Ματίνα Σπυράτου
Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ”
της Ένωσης Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ”
MSc. Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής

Πολυτεχνικής σχολής, Πανεπιστημίου Πατρών
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις