Τα Φωκάτα στον εορτασμό για την έναρξη της επανάστασης στην Αερόπολη της Μάνης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά την συμμετοχή του χορευτικού μας στις εκδηλώσεις στο κλειστό Αρεόπολης την 17 Μάρτη παρέλασαμε για την έναρξη της επαναστασης
ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!!
Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειαρχη κ.Δρακουλογκωνα Παναγη που ήταν κοντά μας σε όλες τις δραστήριοτητες μας
Την 16 το απόγευμα το χορευτικό μας παρατάχθηκε στην κεντρική πλατεία όπου και κατατέθηκαν στεφάνια Στεφάνι κατέθεσε και ο πρόεδρος μας..Στην συνέχεια πήγαμε στο κλειστό γηπεδο παρατεταγμένοί όπου και το χορευτικό μας χόρεψε τους χορούς Μπαλο Διβαρατικο και Ροΐδω και αποθεώθηκε από τον κόσμο.
Την ίδια βράδια ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης μας παρέθεσε δείπνο και τιμήθηκε ο σύλλογος μας με αναμνηστική πλακέτα.
Την επόμενη το πρωί αντιπροσωπεια μας με το λάβαρο μας ήταν στην δοξολογία και στην συνέχεια στην αναπαράσταση της έναρξης της Επανάστασης.
13.30 παρελάσε το χορευτικό μας τμήμα με αψόγο τροπο .
Στην συνέχεια επισκεφθηκαμε το κάστρο των Φωκαδων στην Καρυουπολη και τον Δήμο ΦΩΚΑ όπου και συναντήθηκαμε με οικογένειες ΦΩΚΑ με τις οποίες καταγόμαστε από τον ίδιο γενάρχη τον Εμμανουήλ Φωκά.
Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές που δεν μπορούν να περιγραφούν
Να μας έχει ο θεός καλα όλους και για άλλες δραστηριοτητες!

A.O ΦΩΚΑΤΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις